COVID-19

Kære alle potentielle hvalpekøbere..

Corona virus kommer desværre også til at påvirke landets opdrættere, og jeg følger til en hver tid DKK anbefalinger, også i forhold til dette. Det medfører desværre at det ikke vil være muligt at komme på kennelbesøg hos mig. I stedet vil der blive lagt videoer af kommende kuld og hverdagen op på de sociale medier og de der skal have hvalp herfra, vil blive inviteret i en lukket facebookgruppe, så man kan få et “live-indblik” i hundenes hverdag. Såfremt det hele endnu står på når hvalpene skal ud i deres nye familier, vil der også være konsekvenser og restriktioner ved overdragelse for, at mindske den fysiske kontakt i videst muligt omfang.

Jeg håber på bred forståelse i denne svære tid, så vi alle kan komme godt igennem pandemien.

De bedste hilsner

King’s Creek v. Jeanette