Om mig

Velkommen til min side om Cavalier King Charles Spaniels!

A23C64FF-142B-44F7-B7FC-AA27AC7B216A

Jeg hedder Jeanette og bor ved Kongeåen tæt på Nationalpark Vadehavet i skønne omgivelser. Min kennel er navngivet efter Kongeåen, da vi bor tæt på den, deraf navnet King’s Creek. Jeg er pt igang med at uddanne mig til hundeinstruktør ved DKK og har min daglige gang ved DKK i Esbjerg, hvor jeg primært træner hvalpehold, men også hjælper med træningen på de øvrige hold. Jeg opdrætter kun 1-2 kuld hvalpe om året.

Racen Cavalier King Charles, har altid eksisteret i min nærmeste omgangskreds, og der ligger mange overvejelser bag beslutningen om anskaffelsen og ikke mindst opdræt.

Jeg har i årevis opdrættet heste, men da en rygskade besværliggjorde at fortsætte med udstilling og håndtering af de store dyr, var jeg ikke i tvivl om, hvad der skulle udfylde dette tomrum! Det skulle uden tvivl være hunderacen Cavalier King Charles Spaniels.

Vejen til at finde den første hvalp, har været lang!

Der er utroligt lange ventelister til hvalpe både her i landet, men også uden for DK’s grænser!

Sundheden var meget vigtig for mig, da der desværre kan være mange lidelser forbundet med denne vidunderlige race. I Dansk Kennel Klub og Cavalierklubben arbejdes der derfor hårdt på, at nedsætte forekomsten af arvelige lidelser hos racen, og statistisk set har det hårde avlsarbejde allerede båret frugt for racens sundhed, hvis vi sammenligner racen med andre lande.